Fejring af 15års jubilæum

Tirsdag d. 14 februar 2017 fejrede vi vores 15 års fødselsdag, hvor vi havde inviteret Borgmester Joy Mogensen og vores sponsorer Skoda i Roskilde og Rådhuskælderen.

Der var mange besøgende og sporene var godt fyldt op med toge af alle slags. Til remissen var der fløjet mange lokomotiver ind fra Ølstykke :-). Og Joy fik prøvet at køre med tog til stor glæde for alle.

Pressen var også til stede og Dagbladet havde en fin artikel i avisen d. 18/2-2017. Nyheden blev også bragt på deres hjemmeside og ramte den mest læste nyhed! Perfekt valgt overskrift - tak for det til Dagbladet. Artiklen fra Sn.dk kan også læses her i pdf.

Borgmester Joy er enig Det er sjovt at køre med tog Borgmester Joy Mogensen afslører navnet på stationen Rosbæk Rosbæk er døbt Kalundborgtoget markerer åbningen af Rosbæk station Flemming og Joy foran det nye byskilt. Benny Bøg Jensen foran Skoda Arena Skoda Arena Aftenens kamp på  Skoda Arena Joy styrer koncentreret toget Remissen var fyldt med indfløjet materiel fra Ølstykke! Torben forklarer om de mange detaljer Forskelligt materiel på Bjergby Station Forsiden af Dagbladet d. 18.2.2017 Remissen på forsiden d. 18.2.2017 Stort dobbelsidet opslag i Dagbladet d. 18.2.2017 Nyheden om Rosbæk blev den mest læste! Der var kage til alle i dagens anledning Dagens øl produktion køres hjem

Flere billeder er på vej!